Casino kontrol udud ageng understaffed: Macau govt
togel

Casino kontrol udud ageng understaffed: Macau govt

Macau wis mung bab 4 persen saka perwira penegakan ing kutha kang Tobacco Control lan Nyegah Kantor bener bakal perlu kanggo mrikso akeh jubin game Keluaran SDY kutha kang bener lan mriksa selaras babagan aturan udud anyar sing dadi kanthi aktif ing Januari 1. Dadi ngandika Sekretaris kutha kang. kanggo Urusan Sosial lan Kabudayan, Alexis Tam Chon Weng (digambar ing foto file), Selasa sajrone rapat paripurna Majelis Legislatif.

Pak Tam ngandika nalika ditakoni babagan topik kasebut dening sawetara legislator. Wiwit 1 Januari, kabeh lounge udud ing kasino Macau kudu tundhuk karo standar teknis sing ditingkatake lan disetujoni dening panguwasa. Kajaba iku, udud tableside dilarang ing casino VIP gambling kamar, mung panggonan ing pasar Macau ngendi tableside nggunakake rokok isih wis ngejarke.

Keluhan udud terus ing kasino – utamané ing utawa watara sawetara wilayah VIP – wis digawe bubar dening sawetara klompok pegawe Macau.

Saiki ana mung “67” perwira penegak saka kantor kontrol rokok kasedhiya kanggo mriksa casinos, Pak Tam marang legislator.

Ing syarat-syarat kontrak konsesi, operator casino kudu mbukak bisnis game 24 jam saben dina, lan mung dijaluk nyimpang saka sapisan – pungkasan taun – ing jaman modern. Ana 39 panggonan casino aktif ing kutha, miturut data saka pengatur casino lokal, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi. Akeh panggonan duwe sawetara jubin game utawa sawetara wilayah game, kalebu zona VIP asring fisik misahake saka fasilitas game utama.

Luwih saka “1.880” patrolling perwira kontrol rokok bakal dibutuhake kanggo mriksa babak-the-jam efektif ing kabeh panggonan game kutha, Pak Tam Pengeluaran SDY ngandika. Nanging kanggo nyewa sawetara staf penegak uga “ora realistis”, tambah pejabat kasebut.

Macau wis Employment lengkap statistik, lan kompetisi kanggo buruh sengit antarane juragan.

Sekretaris Nanging prasetya kanggo legislator sing pamaréntah bakal katon menyang hiring Staff penegak liyane kanggo tugas kontrol udud ing kasino.

Ngandika ing rapat majelis Selasa, Tang Chi Ho, kepala Kantor Pencegahan lan Kontrol Tembakau kutha, uga nyorot sawetara kesulitan operasional sing diadhepi para staf. Pejabat kasebut ujar manawa ing salah sawijining buruh keamanan casino langsung ngandhani kolega operasi game babagan tekane tim kontrol rokok, sanajan sadurunge mlebu ing lobi properti kasebut.

Sadurungé sidang paripurna Majelis Legislatif, Selasa, wakil kelompok buruh tradisionalis Macau Federasi Serikat Pekerja Macau lan kelompok sektor game Togel SDY afiliasi – dipimpin déning legislator perwakilan federasi Leong Sun Iok – wis rapat karo Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming. lan Kantor Kontrol lan Nyegah Tembakau.

Ing loro klumpukan iki karo departemen pemerintah Macau, nekani anggota klompok pegawe nyariosaken bilih miturut omongane uwong Pelanggaran aturan udud casino wis paling umum sekseni ing sawetara saka VIP gambling kamar kutha utawa fasilitas langsung sing, miturut statements penet ditanggepi dening. Federasi Serikat Pekerja.