FunFair Games Dilancarkan dengan William Hill di Pasaran UK
togel

FunFair Games Dilancarkan dengan William Hill di Pasaran UK

FunFair Games telah dilancarkan dengan William Hill, mempersembahkan rangkaian penuh penyelesaian iGamingnya. Kerjasama itu membolehkan syarikat itu menggunakan dan mengembangkan jejaknya di pasaran UK dengan cepat hk pools dan cekap. Pemain Mr Green William Hill akan berpeluang memilih daripada beberapa produk FunFair Games, termasuk Astroboomers to the Moon!, The Wheel of Steal dan Hugo: Up and Away.

Permainan FunFair Selamat Menginovasi iGaming untuk Semua
Semua permainan adalah sebahagian daripada tradisi pembangunan baharu dalam iGaming yang bertujuan untuk menginovasi cara orang menikmati dan berinteraksi dengan iGaming pada mulanya. Astroboomers ialah permainan gaya ranap di mana pemain mengambil peluang menaiki roket angkasa maya yang melambung ke langit dan menambah pengganda kepada potensi kemenangan.

Kaveat adalah bahawa setiap roket mungkin meletup jika pemain tidak mengeluarkan watak mereka tepat pada masanya. William Hill adalah salah satu syarikat pertama di UK yang menawarkan produk FunFair Games yang diharapkan syarikat itu juga akan memberikannya kelebihan daya saing. FunFair dalam pada itu komited untuk mengembangkan jangkauannya dalam pasaran terkawal dan bekerjasama dengan lebih banyak jenama di United Kingdom dan seterusnya.

Penyepaduan kandungan untuk William Hill dijalankan melalui SlotMatrix. Pengarah komersil FunFair Games Carlo Cooke mengalu-alukan peluang ini dan Data SDY berkata bahawa pelancaran bersama Willian Hill merupakan pencapaian penting bagi syarikat itu.

Lebih Banyak Peluang menanti untuk Permainan FunFair
Ia merupakan pengiktirafan terhadap komitmen FunFair Games untuk mencipta produk perintis dalam industri perjudian. Cooke menambah:

Kami sangat teruja untuk memulakan perkongsian ini dengan William Hill dan memperkenalkan tajuk kami kepada pangkalan pelanggan mereka yang besar. Kami mempunyai rancangan pertumbuhan yang bercita-cita tinggi, dan ini adalah langkah maju yang hebat dalam perjalanan itu.

Pengarah komersil FunFair Games Carlo Cooke
Pengurus kandungan permainan global William Hill Sarah Patrick turut gembira dengan perkembangan itu dan berkata FunFair Games berada di barisan Result SGP hadapan dalam membangunkan kandungan iGaming bukan tradisional. Produk yang disampaikan oleh syarikat itu menghiburkan dan menarik, tertumpu pada berbilang pemain dan sosial, yang tepat yang diperlukan oleh William Hill.

“Kami sentiasa berusaha untuk memperkukuh tawaran kami dan dengan kandungan FunFair Games, kami akan dapat memperkenalkan pelanggan kami kepada menegak yang unik dan menarik,” katanya mengakhiri.