Macau 5-star casino hotel ndeleng pesenan CNY kuwat
togel

Macau 5-star casino hotel ndeleng pesenan CNY kuwat

Luwih saka setengah Macau kang 23 hotel bintang lima casino wis kebak dipesen kanggo ing paling patang dina saka mbesuk, minggu-dawa, periode preian Pengeluaran SDY Chinese New Year; kanthi pendhudhukan ing umume kasus munggah saka 7 Februari.

Iku miturut informasi GGRAsia diklumpukake saka situs web pesenan resmi hotel casino kasebut. Dewan Negara China wis nemtokake periode perayaan Taun Anyar Cina 2019 wiwit dina Senin, 4 Februari (Malam Taun Anyar Cina) nganti Minggu 10 Februari.

Ana ing minggu iki, total 19 hotel casino Macau – sing paling akeh dumunung ing Cotai – wis pesenan lengkap kanggo paling patang dina saka preian Taun Anyar Cina teka: 11 saka 19 wis dipesen kanthi lengkap kanggo luwih saka patang dina. saka periode perayaan.

Padha: Wynn Macau lan Wynn Palace, dipun dening Wynn Macau Ltd; Nüwa ing City of Dreams, Macau, disedhiyakake dening Melco Resorts and Entertainment Ltd; Banyan Tree Macau, The Ritz-Carlton, Macau, lan JW Marriott Hotel Macau, kabeh ing Galaxy Macau casino resort, dipun dening Galaxy Entertainment Group Ltd; uga Venetian Macao, Conrad Macao, Cotai Central, Sheraton Grand Macao Hotel lan Four Seasons Hotel Macao, kabeh dipun promosiaken dening Sands China Ltd.. StarWorld Hotel Galaxy Entertainment, ing downtown Macau, uga antarane klompok sing.

Sawetara hotel casino lintang lima liyane ing kutha wis pesenan ngalangi patang dina saka periode Taun Anyar Cina. Padha: Grand Lisboa lan Hotel Lisboa, loro dumunung ing semenanjung Macau lan dipun dening SJM Holdings Ltd; MGM Macau lan MGM Cotai, dipun promosiaken dening MGM China Holdings Ltd; Altira Macau ing Taipa, dipun promosiaken dening Melco Resorts; Galaxy Hotel lan Hotel Okura Macau, dipun promosiaken dening Galaxy Entertainment; lan St Regis Macao, dipun promosiaken dening Sands China.

Ing dina Senin, saka total 27 hotel hotel bintang lima lan bintang papat sing ditliti dening GGRAsia, kasedhiyan kamar sing isih ana biasane ditrapake ing rong utawa telung dina pisanan ing liburan Taun Anyar Cina, utawa dina pungkasan Unitogel liburan. . Tarif saben wengi minimal sing ditawakake ing antarane properti bintang lima kanthi lowongan ing dina pisanan ing periode Taun Anyar Tionghoa ana ing ndhuwur HKD2,600 (US$331), miturut informasi pesenan ing situs web resmi hotel kasebut.

Macau wis total 38.800 kamar tamu operasi ing November, miturut tokoh paling anyar kasedhiya saka Statistik lan Service Sensus.

The Chinese New Year break biasane wektu sibuk kanggo kasino Macau kang, minangka ewu pengunjung Cina daratan kumpul kanggo kutha kanggo test luck kanggo teka 12 sasi.

Rata-rata tingkat pendhudhukan hotel kanggo liburan Taun Anyar Cina taun kepungkur yaiku 94,5 persen ing hotel lan omah tamu Macau, miturut data Kantor Data SDY Pariwisata Pemerintah Macau (MGTO). Kanggo hotel bintang lima, iku 95,9 persen. Data MGTO uga nuduhake tarif kamar rata-rata hotel bintang lima ing kutha nalika iku MOP2,195,2, dene properti bintang papat ana ing MOP1,636,8.

Direktur MGTO Maria Helena de Senna Fernandes bubar ngramal Macau bisa ndeleng ” 8 persen kanggo 10 persen t” nambah saben taun ing rawuh pengunjung kanggo mangsa liburan Taun Anyar Cina mbesuk. Pejabat pariwisata kasebut nyebutake Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau minangka faktor ing kemungkinan ekspansi jumlah pengunjung saben taun kanggo periode liburan.