Twitch Streamer xQc Tidak Akan Mengambil Catur berbanding Perjudian
togel

Twitch Streamer xQc Tidak Akan Mengambil Catur berbanding Perjudian

Penstrim Twitch xQc, nama sebenarnya Felix Lengyel, tidak berpuas hati apabila rakan pencipta kandungan dan peminat menggesanya untuk berhenti menyiarkan sesi perjudian yang ditaja dan beralih semula kepada catur. xQc telah melalui result sgp jalan ini berkali-kali sebelum dan sejak dia memutuskan untuk beralih kepada sokongan terbuka perjudian di salurannya.

Sebagai salah satu pencipta kandungan yang paling banyak ditonton di platform milik Amazon, keputusan ini pasti membingungkan, termasuk bapanya yang mengecam strim itu secara terbuka. Peminat itu jelas mengambil isu dengan fakta bahawa kedudukan xQc berubah dengan cepat daripada meminta maaf kerana pernah menstrim kandungan perjudian kepada yang menyokong amalan tersebut secara terbuka.

Sememangnya, forum sembang Twitch dan Reddit xQc telah dipenuhi dengan pendapat yang menyokong dan menentang pilihan penstrim untuk menstrim hk pools perjudian. Pencipta kandungan lain, untuk menamakan Asmongold, Mizkif, dan Amouranth semuanya telah mempertimbangkan pilihan moral ini.

Peminat Meminta Lebih Banyak Catur dan Kurangkan Perjudian di Strim
Pada hari Ahad, seorang peminat memutuskan untuk mengambil kesempatan lagi untuk menghalang xQc daripada meneruskan hobinya, tetapi bukannya pergi ke saluran xQc, penstrim itu memutuskan untuk merakam video berasingan. xQc melihat video ini semasa menyemak imbas Reddit di mana topik yang dipanggil “Juicer merayu xQc untuk menghentikan gamba dan bermain catur lagi” menarik perhatiannya.

Jadi, xQc memutuskan untuk menonton. Dia tidak terlalu memikirkan rayuan ini, tetapi hanya berkata – “Catur? Terima kasih, kawan.” Dia kemudian meneruskan alirannya yang seolah-olah tidak terganggu oleh isu terbaru tentang pilihan hidupnya. xQc telah menjadi agak terbiasa dengan orang yang sentiasa merayu dan mendesaknya untuk melakukan satu perkara dan bukannya yang lain.

Isu kepada sesetengah orang ialah hakikat bahawa dia harus menjadi model peranan, tetapi Asmongold, seorang penstrim mulut lebar yang baru-baru ini dilarang daripada Twitch kerana diablo Immortal shenanigans, berkata bahawa data macau tiada siapa yang harus mengharapkan streamer sebagai “model peranan,” dan itu mereka hanya manusia dan boleh melakukan apa sahaja yang mereka mahu.

Walau bagaimanapun, xQc telah mengakui sebagai penagih perjudian sebenar semasa bermain melalui timbunan wang yang besar. Penstrim itu memberitahu peminatnya supaya tidak bimbang, kerana dia adalah antara individu bertuah yang mampu menjadi penagih judi. Anda mungkin tidak mahu menjadi model peranan, tetapi ini pasti mesej yang salah untuk dihantar, tidak kira apa yang anda lakukan.